Fraktfritt över 1000 kr

Köpvillkor

Betalning

På Tätt intill & utanpå betalar du med säkra betalningslösningar. Genom betalning med Klarna Checkout kan du välja trygg betalning via faktura, konto med avbetalning eller kort. Om du bor utomlands kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning.

Företagsnamn: Tätt intill & utanpå
Organisationsnr: 556700-0822

Klarnabetalning

När du väljer att betala med faktura kan varorna enbart skickas till din folkbokföringsadress. Läs mer om tjänsten på Klarna eller kontakta Klarnas kundtjänst på 08 – 120 120 10. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan olika avgifter tillkomma.

Orderbekräftelse

Vi mailar dig en orderbekräftelse efter din beställning. Kontrollera att bekräftelsen stämmer överens med dina önskemål. Vill du ändra något i din beställning ska du göra det fortast möjligt efter ditt köp, Du kan kontakta oss här. Om du inte hittar din orderbekräftelse kan det vara bra att kika i mappen för skräppost i din mail. När vi har lämnat in ditt paket till PostNord kommer du att få ditt kollinummer via mail så att du kan spåra paketets väg hem till dig. När paketet är på väg till dig får du information om det i ett sms. Sedan levereras din beställning med PostNord. Får det inte plats i brevlådan får du ett sms med kollinummer och information om när ditt paket är redo att hämtas ut.

Byte & Retur

För oss på Tätt intill & Utanpå är det viktigt att du som kund är nöjd. På Tätt intill & utanpå’s webbshop har du 14 dagars ångerrätt, räknat från det att du tar emot varan. Alla typer av produkter som returneras ska vara oanvända och kompletta med tillverkarens lappar kvar. Strumpor bytes endast i obruten originalförpackning. Vi godtar alla returer, så länge varorna returneras inom 14 dagar och kommer fram till oss i samma skick som vid leverans. Detta gäller endast vår webbshop.
I våra fysiska butiker erbjuder vi bytesrätt enligt överenskommelse på ordinarie varor samt. Byten och reklamationer måste intygas med kvitto och ersätts med annan vara eller tillgodokvitto. Tillgodokvitto gäller 1 år från utfärdat datum.
Om du har frågor angående byten och returer är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktformulär, maila till

Våra tips för att handla present

Ta reda på hennes storlek. Du kan titta i en bh hon använder och gillar. Om du vill kan vi slå in paketet åt dig. Vi älskar att hjälpa till! Vi erbjuder experthjälp i butik och över telefon.

Vi har fria storleksbyten om det mot förmodan inte skulle passa och det går även bra att byta till ett presentkort som kan användas vid senare tillfälle. Om du har betalat med presentkort återbetalas du med ett presentkort vid eventuell retur.

Ansökan om retur?

Fyll i dina kontaktuppgifter samt ordernummer, så återkommer vi till er snarast möjligt. 

Varukorg